ТЕРМАЛНИ КАМЕРИ

 

 

TC3231 - Megger TC3231 е професионална инфрацрвена (со 32x31 пиксели слики) термална камера со 2.2 инчи (55.88 mm) TFT LCD екран. Извршува брзи и прецизни отчитувања на широк спектар површински мерења на температура. Производот ја комбинира практичноста на инфрацрвениот термометар со визуелна предност на термичка камера, обезбедувајќи камера за решавање проблеми со инфрацрвена мапа на топлина. 2.2 инчи (55.88 mm) 320*240 TFT LCDекран 32 x 31 пиксели резолуција IR мерење на температура Опсег на мерењето од -20 ° до 300 °C / -4 °F до 572 °F Прилагодлива емисивност Микро SD меморија за зачувување до 6000 слики Силен & Слаб Аларм (овозможи & забрани) Избор на палета од бои Блендирање на слики со растојание од 0.5 m, 1 m, 2 m или 3 m

Проспект

Линк Megger